Новогодишњи пакетићи за малишане из Мале Јасикове

У сеоском Дому културе у Малој Јасикови код Зајечара, за више од седамдесеторо малишана организована је додела новогодишњих пакетића.

Представу Новогодишња бајка извели су глумци позоришта "Зоран Радмиловић" из Зајечара, а поклоне је обезбедила компанија "Делта аграр".

Села Мала Јасикова и Дубочане са том компанијом и локалном управом у Зајечару учествују у пројекту "Наше село" који би требало да омогући живот мештанима према европским стандардима.

На првом месту предвиђено је да се млади људи задрже у селу јер ће савременом пољопривредном производњом и гарантованим пласманом производа моћи да зарађу више него да раде у било којој фабрици у окружењу.

Новогодишња приредба окупила је најмлађе и њихове родитеље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво