Делови преполовљеног аутобуса поред школе

После тешке саобраћајне несрреће у Доњем Међурову, делови аутобуса пренети су на паркинг поред школског дворишта Електротехничке школе. Делови аутобуса биће уклоњени после истражних радњи.

Делови аутобуса из тешке саобраћајне несреће у Доњем Међурову остављени су на паркингу поред школског дворишта Електротехничке школе „Мија Станимировић” у Нишу.

Због тога су ђаци свакедновно суочени са стравичним сликама аутобуса, у коме су још увек видљиви трагови од повреда путника.

У нишкој полицији кажу да је део тог паркинга поред Електронске индустрије ограђен и да се користи за возила којима је направљено неко кривично дело и стоје ту док траје судски поступак.

Делови аутобуса биће уклоњени после вештачења тужиоца.

„Пре пар дана сам контактирао полицијску управу и помоћника начелника и очекујем да ће они то да реше. Речено ми је да у том тренутку нису имали боље решење. Јесте непријатно да деца гледају све то. Можда је решење да покрију аутобус неком церадом, да се не види унутрашност и да није толико очигледно. Полиција тамо има обезбеђење и аутобус мора док се не заврши тај истражни поступак да буде под присмотром и заштитом. Имам обећање надлежних из полицијске управе да ће то врло брзо да буде решено”, каже директор Електротехничке школе „Мија Станимировић” Александар Стевановић.

број коментара 1 пошаљи коментар
(субота, 29. дец 2018, 18:05)
maric k. [нерегистровани]

Kakva glupost

Pa taj unisteni autobus moze samo na otpad u sekundarne sirovine. Ovako ostaviti bus pored skole je glupa odluka nekog ko nema saosecanja prema onima koji su izgubili najdraze.