Крушевац: Део града без грејања

Крушевљани прикључени на централни топловод од поднева су без грејања. Претходни озбиљнији квар био је пре само 12 дана. Грејање данас нема, према информацијама које смо добили, око 4.000 Крушевљана.

Разлог што део града нема грејање је замена вентила за одмуљавање на магистралном вреловоду и заваривање другог котла у централном топлотном извору који је јуче процурео.

У Топлани кажу да ће поправке бити завршене до вечерас, али ће интензитет грејања бити смањен. Нормализација снабдевања очекује се сутра када ће у погон бити стављена оба котла. Корисници који се греју са дислоцираних подстаница немају проблема.

Због кашњења у исплати зарада од јуче рад је обуставило 255 запослених у Крушевац путу. Преговори са пословодством су у току, а док не буду окончани неће бити ни дежурства зимске службе "Крушевац пута" на пункту Сребрнац.

А за све који због ски опенинга од сутра планирају да крену пут Копаоника, информација да је пут од Бруса преко Брзећа до врха планине проходан, уз упозорење да је због ниских температура могућа појава леда на коловозу.

број коментара 0 пошаљи коментар