Панчево: Нађини мали пливачи

Наша шампионка у пливању Нађа Хигл која је 2009. године у Риму постала светски првак одлучила је да у Панчеву отвори школу пливања и да богато искуство пренесе на своје најмлађе суграђане.

Нађа Хигл је одржала први тренинг у Панчеву и на тај начин је испунила своју велику жељу да се након завршетка каријере посвети тренерском послу. Не зна се ко је био срећнији - она или деца, која сад имају од кога да науче како се постаје шампион.

У разговору са децом сазнали смо да желе да науче све врсте пливања, да им је драго што ће им Нађа показати основну технику која ће им помоћи да брзо пливају и сви желе да буду успешни као она.

Деца су на првом тренингу била веома радознала, јер Нађа им је узор у пливању и сви би да крену њеним путем, јер желе да једног дана буду најбољи на свету.

„Могу да пренесем деци нека своја искуства и да им покажем покрете у води и наравно да их научим шта је фер плеј и лепо понашање, а све остало ћу ја од њих да учим", каже Нађа Хигл Бохаревић. „Има много талентоване деце и само им треба пружити прилику да покушају, неопходно је да буду упорни, а све остало ће доћи на своје.”

Сви који знају да пливају могу да дођу сваког дана на тренинг у Пливачки клуб „Нађа Хигл” у Панчеву, од 19.30 минута, а деца из Београда могу да пливају са нашом шампионком викендом на базену СЦ „Милан Гале Мушкатировић”.

број коментара 0 пошаљи коментар