Нови простори за игру у Брусу и Александровцу

Широм Србије отворено је 27 нових игралишта захваљујући кампањи „Где нам расту деца”, која је пре пет година покренута на друштвеним мрежама. Од данас, нова игралишта имају и деца у Брусу и у Александровцу.

Велико, савремено опремљено и што је најважније потпуно безбедно, новоотворено игралиште чију су изградњу са 5 милиона динара помогли Нивеа и Општина Александровац, освојило је све симпатије најмлађих Жупљана.

Сложни у жељи да најмлађима створе боље услове за одрастање, Жупљани су подржавши кампању на друштвеним мрежама за само три месеца у томе и успели.

„Ми смо по пропозицијама гласања требали да скупимо само 1.000 гласова, али је удруженим снагама наших људи и у Београду и међу онима који студирају и у дијаспори, скупили више од 19.000 гласова. Много значи. Ја мислим да је ово приво игралиште за децу које ми имамо. На жалост је то тако, надамо се да их буде још више, али дечији осмех све говори”, каже Милан Дишић из Александровца.

Кампања „Где нам расту деца” се наставља. У конкуренцији за изградњу нових игралишта је 135 градова и општина.

Захваљујући највећем броју интернет гласова, следеће ће на пролеће добити деца Власотинца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво