Забелео се ужички крај

У ужичком крају снег пада од јуче, па је на Златибору достигао висину од 20 центиметара, а температура је читавог дана испод нуле. Иако у саобраћају нема посебних проблема, возачима се саветује опрез.

Снег се јуче забелео на планинама а ноћас и у нижим пределима. Није донео посебне проблеме, али је упослио зимску службу која одржава око 700 километара путева у ужичком крају.

Слободан Божовић технички директор „Путева Ужице” и шеф Штаба зимске службе каже да су сви путеви првог и другог приоритета проходни и није било никаквих застоја.

На пет пунктова зимске службе спремљене су довољне количине ризле и соли, као и 24 камиона. Проблеме, ипак, могу да изазову возила и возачи који нису спремни за зимске услове.
Слободан Божовић из „Путева Ужице” апелује да, због безбедности, не крећу на пут без зимске опреме.

Посебан опрез, као и увек, потребан је на превојима око Нове Вароши, на Боровој Глави, Дебелом Брду, преко Јабуке и Кадињаче. Снежни део године је тек на почетку а висина снега на планинама ужичког краја је двадесетак центиметара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво