На Дан општине, премијерно изведена химна Кнића

У Книћу је одржана свечана седница Скупштине којом је обележен Дан општине. Прослави су, поред одборника, чланова Већа и мештана присуствовали и представници локалних самоуправа из Шумадије и Србије, Српске православне цркве, Војске, Полиције, привредници и други гости.

У Книћу је обележен Дан општине, 26. новембар. "Од априла ове године, ново општинско руководство ради домаћински како би сви у Книћу живели боље", истакао је Мирослав Николић, председник Општине Кнић.

Асфалитирано је четрдесет километара путева, више од 35 милиона динара уложено је у пољопривреду, адаптирана је амбуланта, школе, домови културе, истакао је Николић:

"Реализују се пројекти подршке женама, младим брачним паровима, и други подстицаји у области демографске политике. Захваљујући томе у Книћу су ове године  рођене 73 бебе. У наредној години очекује се сарадња у области привреде и спортског и рекреативног туризма са кинеским партнерима."

На свечаној седници Скупштине, поводом Дана општине, најзаслужнијим организацијама и појединцима уручене су награде и признања.

Ученици Музичке школе "Доктор Милоје Милојевић" из Кнића премијерно су извели химну општине Кнић за коју је текст написао Марко Марковић из Љуљака, док је музику компоновала Ана Зорић.

број коментара 0 пошаљи коментар