Пожар у краљевачким кафићима

У Мусиној Реци код Краљева јутрос су у пожару изгорела два помоћна објекта у домаћинству породице Томислава Радуловића. Начелник Сектора за ванредне ситуације Рашког управног округа рекао је за РТС да је узрок пожара запушени оџак на једном од објеката. Он је потврдио и претпоставку да је пожар у коме су синоћ, на Железничкој станици у Краљеву изгорела три објекта, био подметнут.

Пожар је најпре избио у напуштеном киоску, а ватрена стихија се великом брзином проширила на околни кафић, а затим и на још два угоститељска објекта.

"Као папир је горело! Је ли у локалу било људи? На срећу никог није био, у локалу, на срећу", препричава сведок дешавања Немања Смиљанић.

Ватрена стихија прогутала готово комплетан инвентар сва три кафића.

"Све је изгорело, остали су само зидови и предњи део код шанка.То смо успели да спасимо,све остало је изгорело", јада се Срђан Ковачевић, власник изгорелих објеката.

Надлежни органи су од јутрос на терену ,утврдјују штету и узрок пожара.

"ПреТпоставка је да је пожар намерно подметнут од стране малолетних лица. У том објекту је некада живео бескућник. Имали смо бојазан да није у објекту, да се није затекао ту. На срећу није ", каже Радоица Кочовић, начелник Одељења за ванредне ситуације Рашког управног округа.

Киоск из кога је кренуо пламен је власноиство фирме која више не постоји, а објекти захваћени ватром су привремени и монтажни. Из Сектора за ванредне ситуације годинама упозоравају надлежне да су, управо, такви објекти потенцијална опаснбост по околину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи