"Лидл" отворио још три објекта у Србији

Пре месец дана компанија "Лидл Србија" отворила је 16 продавница у 12 градова широм земље. Први савремени дисконтни ланац од данас је увећан за још три продајна објекта: у Београду, Крушевцу и Панчеву.

Без превише гужве и гурања, први купци у Панчеву и Крушевцу сачекали су осам сати и отварање нових Лидлових објеката. Градови различити, слика готово иста, баш као и очекивања грађана.

"Очекујем да за наш стандард буде прихватљиво и да негде монопол што имају други већи маркети да мало то легне да можемо сви негде нешто нормалније и приступачније да купимо. За сад је добро. Цен су прихватљиве за овај стандард живота је наш ок. За сваког има по нешто да се купи."

Прве купце у Крушевцу, у продајном простору од 1.400 м2 , дочекало је 40-так младих продаваца којима је Лидл пружио шансу за стално запослење.

"Доста људи се запослило што је јако битно. Цене су повољне. Има и јефтиније, има и скупље, има свашта. Ја сам се првенствено одлучила за беби пеленекоје су ми скоро дупло јефтиније него у другим радњама. Уредно је фино постављено, све је на месту, верујемо да ће да успешно послује и ми да будемо задовољни као купци", речи су потрошача.

Уз бољу понуду и квалитет робе, купци очекују ниже цене и већу уштеду за кућни буџет.

"Ми очекујемо да кажем комплетна понуда да буде атрактивна за наше потрошаче с обзиром да смо припремили најбољи однос цене и квалитета.Тренутно на располагању имамо асортиман од преко 1.500 производа у ком миксу се налази преко 350 домаћих производа а тренутно сарађујемо и са преко 50 домаћих прозвођача", објашњава Ђурђица Кујундџић, "Лидл Србија".

Компанија "Лидл Србија" најављује и наставак ширења продајне мреже. До краја године биће отворена још четири нова објакте у Кикинди, Вршцу, Инђији и Јагодини.

број коментара 0 Пошаљи коментар