Рибарска Бања пуна током целе године

Бања на обронцима Јастрепца позната је од давнина по лековитим сумпорастим водама, али у њу се не долази само ради лечења. Иако је сезона званично одавно прошла сва места су и даље попуњена.

Перманентно унапређујући медицинске услуге и отварајући широм врата здравственом туризму, у Рибарској Бањи пронашли су прави рецепт за добру посећеност током целе године.

У првих девет месеци остварено је четири хиљаде болничких дана више него прошле године. Пет стотина постеља у Специјалној болници и још толико у сеоским домаћинствима није довољно за интересовање које постоји.

"Свакако смо садржајно превазишли смештајне капацитете и то је оно на чему треба радити", каже Душан Шокорац, директор Специјалне болнице Рибарска Бања. "Из године у годину приметно је све више екстерних гостију, пацијената који нису у нашој установи Специјалној болници која располаже са 500 лежајева, толико је и у приватном смешатају.  Постоји потреба изградње нових смештајних капацитета, хотела, треба афирмисати сеоски туризам."

Све је више и гостију који долазе на одмор, па су нови смештајни капацитети неопходни, посебно са новом понудом - аква-парком у који је Рибарска Бање уложила 20 милиона динара.

Топла термална вода, атрактивни садржаји за децу и одрасле свакако ће већ наредног лета бити атракција не само за Крушевљане него и за туристе из целог региона.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво