Вредан поклон александровачком вртићу

У једној од предшколских установа у Александровцу "Наша радост" свечано је обележен завршетак радова које је финансирала Фондација Новак Ђоковић.

У години када се обележава јубилеј, 4 деценије рада са децом предшколског узраста, александровачки вртић је добио вредан поклон захваљујући Фондацији која на свом хуманом путу истрајава већ 11 година.

"Ова установа има вишегодишњу традицију у раду са децом и помоћ им је била неопходна, у обнављању столарије је у том инфраструктурном делу и опремању, тако да смо ми уложили 7,2 милиона у тај сегмент опремања инфраструктуре", каже Анђелка Јанић из Фондације Новак Ђоковић.

На објекту је замењена комплетна столарија, чиме је постигнута енергетска ефикасност, а поред тога адаптиране су и окречене просторије у којима борави 400 малишана.

"Ми смо остварили заједнички циљ, а то је стварање безбедних услова за раст, развој и напредовање деце у општини Александровац", каже Далиборка Симић, директорка ПУ "Наша радост".

На хуманој мисији која има за циљ стварање најбољих услова за одрастање деце у Србији, чији је идол Новак Ђоковић захвалили су се представници општине Александровац, и најмлађи жупљани химном свог вртића.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи