Сајам органске хране у Шапцу

На четвртом Сајму органске хране у Шапцу, учествује двадесетак излагача. Између два сајма отворена је органска пијаца а Жељко Димитрић је први Шапчанин који је добио и цертификат за органску производњу.

На тезгама је много витамина, минерала и антиоксиданаса, такуша - стара сорта крушке, азијски микс или салата од четири врсте купуса, сокови и чајеви, само су неки од изложених производа.

Између два сајма, отворена је органска пијаца а Шабац је добио и првог цертификованог произвођача. Жељко Димитрић прозводи аронију и продаје прерађевине.

Са 4. Сајма органске хране многи Шапчани одлазе са пуним кесама. Циљ манифестације је да се што већи број људи упозна са таквим начином производње и исхране.

 

број коментара 0 пошаљи коментар