Завршене 45. Санџачке спортске игре

Синоћ су у Новом Пазару завршене 45. Санџачке спортске игаре. Учествовало је пет стотина спортиста из земље и иностранства, ревијално су наступили стреличари из Турске и кајакаши.

Домаћин је био најуспешнији у укупном пласману са 754 бода, испред Сјенице и Тутина, као и у женској и мушкој конкуренцији, али то ипак није било најважније.

Нови Пазар је још једном показао да је добар домаћин и добар организатор оваквих спортских манифестација, истакао је Нихад Бишевац, градоначелник Новог Пазара:

"Сигуран сам да ћемо и убудуће наставити традицију."

Пехар за фер-плеј додељен је екипи Рожаја.

"Ви спортисти имали сте прилику да постигнете своје и да надмашите личне реyултате, да надмашите државне рекорде, али најважније у свему је да сте стекли нове пријатеље", рекао је Сулејман Угљанин, председник Бошњачког националног већа.

Из Установе "Санџачке игре" саопштили су да ће застава те манифестације остати у Новом Пазару, а да ће у наредном периоду бити расписан јавни позив за организатора Санџачких игара 2019. године.

 

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво