Старој Пазови признање за подршку привреди

Општина Стара Пазова, по други пут је добитник награде Шампиони локланог развоја коју додељују НАЛЕД и Радио телевизија Србије. Ове године Општина је награђена у категорији Подршка привреди.

Овом наградом је оправдан допринос и напредак у развоју привреде последњих пет година, а као један од добрих примера показало се у случају фирме „Бела Хармонија".

Ово није први пут да Општина Стара Пазова буде оцењена као пример добре праксе.

Наиме, пре пет година је била добитник награде коју је такође доделио НАЛЕД у категорији Промоција инвестиција.

Из локалне самоуправе кажу да је веома важан сегмент на којем у наредном периоду посебно желе да раде, планско образовање потребних кадрова у оквиру средњошколског образовања као и могућност преквалификације одраслих чиме би потражња за одређеним струкама била задовољена и у складу са развојем привреде у овој општини.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи