Киша није обишла Крагујевац

Пљусак у Крагујевцу сат времена после поднева накратко је донео проблеме у саобраћају. У појединим деловима Крагујевца са кишом је пао и град.

Невреме праћено снажним ветром и јаком кишом после 13 часова захватило је Крагујевац.

У појединим деловима града, због пљуска канализација није могла да прими велику количину воде, па су улице поплављене и дошло је до привременог застоја у саобраћају.

У Крагујевцу тренутно не пада киша и вода се са коловоза повукла.

А понегде у граду, местимично је са кишом пао и град, па су са радарског центра Бешњаја испаљене четири противградне ракете.

Како је за РТС потврдио Зоран Кочовић, начелник сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије у Крагујевцу, са зат времена, у граду је пало 28 литара воде.

Било је и два удара грома, у разводне ормане у селу Рогојевац и насељу Сушица, али су пожари угашени пре доласка ватрогасаца и није причињена штета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво