Још пет километара пута Крагујевац - Баточина

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, расписало је јавни позив за пројектовање и извођење радова, на изградњи државног пута Крагујевац - Баточина.

Траса у дужини од пет километара, проћи ће кроз Баточину, и повезати Крагујевац и тај део Шумадије са Коридором 10. 

Укупна деоница, од Крагујевца дуга је 24 километра. До сада је завршено и пуштено у саобраћај 19 километара државног пута са четири траке.

Како је за РТС потврдио, председник општине Баточина, Здравко Младеновић, траса у дужини од пет километара, проћи ће кроз Баточину, и повезати Крагујевац и тај део Шумадије и Србије са Коридором 10.

Ради бржег и лакшег протока саобраћаја, планирана је изградња кружног тока у Баточини.

Рок за достављање понуда је 29. август. Конкурсна документација, доступна је на сајту Министартва грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и порталу Управе за јавне набавке. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво