Концерт за Јелисавету у Мрчајевцима

У Мрчајевцима код Чачка синоћ је одржан хуманитарни концерт за Јелисавету Станојевић, девојку повређену у недавном удесу у Мојсињу, када су четири особе страдале, а две тешко повређене. Јелисаветини пријатељи прикупљена средства наменили су за њено лечење и помоћ деци погинулих.

Преживела је тешку саобраћајну несрећу. Због повреда је имала неколико захтевних операција и очекује је дуг опоравак. Да се што пре врати и заигра у фолклорном ансамблу желе Јелисаветини другари који су уз помоћ Месне заједнице Мрчајевци организовали хуманитарни концерт.

"Много је добра, много је позитивна и то њу и држи да оздрави", каже њен друг Владимир Мијатовић,"даће господ Бог да буде све како треба и да заигра с нама поново. И слећи концерт смо јој обећали кад буде оздравила да правимо на истој бини, она да игра фолклор а ми да навијамо."

Татјана Сечивановић Брашњевић каже да су решили да се оваквим гестом одуже пријатељици:

"Надамо се да ће јој ово бити од велике помоћи. Њој је сада потребно доста терапија, опоравака, бања и надамо се да ћемо скупити сав тај новац који је потребан."

Мештани који су присуствовали концерту добровољним прилозима помогли су акцију прикупљања помоћи за децу настрадалих у недавној саобраћајној несрећи и за бржи опоравак Јелисавете Станојевић. Акцији су се придужила и нека предузећа и естрадни уметници.

Јелисаветини пријатељи, комшије и рођаци надају се да ће овим хуманим гестом прикупити довољно средстава, али и да неће бити сличних повода за овакве акције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 26. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи