Гужве од Чачка ка Ужицу

Због радова на путу од Чачка ка Ужицу све чешће се стварају километарске колоне. Застоја осим због наизменичног пропуштање возила на месту где путари раде, има и због појачаног саобраћаја у јеку туристичке сезоне.

За пет минута до зеленог светла на семафору у Тучкову формирају се километарске колоне. Путари раде на појачаном одржавању деонице од Паковраћа ка Ужицу. Возачи су углавном информисани и спремни на застоје, али негодују.

Посла ће кажу путари бити сигурно до краја ове грађевинске сезоне. Стрпљење ће бити потребно онима који путују ка Златибору и црногорском приморју јер се поред коловоза поправљају и мостови.

Туда дневно прође више од 10.000 возила, а у дане викенда, празника и годишњих одмора тај број буде и већи. Путари истичу да се динамика радова максимално усклађује са појачаним саобраћајем током туристичке сезоне.

За оне који желе да избегну чакање у колони алтернативни правац је преко Марковице и Лучана, за путничка, односно преко Јелице , Гуче и Лучана за теретна возила. Путари апелују на учеснике у саобраћају да буду стрпљиви, поштују постављену привремену саобраћајну сигнализацију и вожњу прилагоде условима на путу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара