Крагујевац: Почео Арсенал Фест

На три сцене наступиће популарни извођачи рок, панк и реп музике. Легендарне рок групе Галија и хард рок група Освајачи одржале су, у простору Кнежевог арсеенала, концерте и тако отворили познати крагујевачки фестивал.

Познатим хитововима и песмама са новог албума, крагујевачкој публици педставила се Галија, а громогласноим аплаузом поздравили су и суграђане Освајаче.

Две групе, својим наступима отвориле су фестивал који постаје интересантан и страним извођачима, у шта се могло уверити преко 150 хиљада посетилаца, за седам година.

Пред почетак фестивала, на простору Арсенала, обављале су се последње припреме пред прву фестивалску ноћ. Млади Крагујевчани одустали су и од летњих одмора како би испратили најбитнију манифестацију у години.

"То је наше Крагујевачко ,траје већ неколико година и одлично испадне сваки пут. Уживамо у музици сва три дана и биће нам незаборавно. Биће прелепо ,пуно људи надам се као и сваке године да ће бити успешан. Моје друштво воли да слуша ту врсту музике."

"У наредна три дана, посетиоци Арсенал феста могу да очекују нека од најзвучнијих имена техно сцене, како Србије тако и региона И Европе", најављује Иван Петровић, стејџ менаџер „експлозив бине".

Вива Вокс, Бед Копу, Едиторс, Киллси, Дисциплина Кичме, Лету штуке, Лет 3, Плави оркестар - само су нека од имена која ће наступити у ове три ноћи, на простору Кнежевог Арсенала.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво