Туристи из Индије гости Врњачке Бање

Врњачка Бања је последњих година све више привлачна гостима из иностранства, а у прилог тој чињеници говори и податак да је ово популарно бањско место у Србији постало омиљена дестинација за туристе из Бугарске.

Готово сви водећи туроператери из ове земље као редовну понуду имају и Врњачку Бању у својој понуди.

Од 20. маја у Врњачку Бању стиже прва, од четири групе туриста из Индије која ће боравити у хотелима у Врњачкој Бањи.

Како наводи Никица Пантовић, директор сектора за туризам, потписан је вишегодишњи уговор о сарадњи између туристичке агенције "Спа травел" и индијских агенција о редовном доласку туриста из ове далеке земље.

„Главни разлог њиховог боравка су спортске активности али и упознавања са српском историјом, културом и традицијом која се у многоме разликује од њихове. Цео пројекат је подржало и Министарство спорта, Спортсртки центар, Туристичка организација и Општина Врњачка Бања", објашњава Пантовић.

„Индија је захвално тржиште. Битно им је да се поштује све оно што у програму пише. Воле да фотографишу, допада им се наша природа и култура. Надам се да ће бити задовољни боравком у нашем месту, а ми ћемо учинити све да се овде осећају као код куће"; каже Горан Каравесовић из Туристичке организације Врњачке Бање.

Већ следећег пролећа очекује се око хиљаду туриста из Индије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи