Вепрови надиграли Легионаре у Сремској Митровици

У петом колу Прве лиге Србије у америчком фудбалу, Крагујевац Вајлд боарси убедљиво су славили на гостовању у Сремској Митровици, где су победили Сирмиум Легионариес (35:13).

Меч је обележио фантастични ранинбек Вепрова Џошуа Кезада, који је отворио утакмицу тачдауном, трчањем за више од пола терена, из првог плеја.

На готово истоветан начинпостигао је потом још два тачдауна, а између њих се на кратко убацио Страхиња Степовић, хватањем на асистенцију Далтона Оливера, за великих 28:0 средином друге четвртине.

Пред само полувреме Милош Колибар је са енд зоном спојио Данијела Ђорђића, а по повратку са одмора додао још један трчањем - 28:13.

Међутим, то је било све што су домаћи успели да ураде, јер је Оливер одмах отклонио све дилеме, пасом ка Матији Алмашију, који је уз то погодио и свих пет шутева за екстра поен.

Утакмица је прекинута средином последње четвртине, због грмљавине, а како је одиграно више од 75 одсто, регистрована је актуелним резултатом.

Вепрови су и даље на лидерској позицији, са максималним учинком, а предстојећег викенда имаће паузу, док их за две недеље очекује утакмица са Јагодина Блек Хорнетсима.

број коментара 0 пошаљи коментар