Сарадња пољопривредника из Војводине и локалних маркета

У оквиру пројекта "Наши смо" произвођачима хране у Војводини понуђена је сарадња са локалним трговинским ланцем. Први уговор о продаји домаћих производа са млекаром из Мокрина.

Трговински ланац ПерСу маркети покренуо је пројекат "Наши смо" и позвао све заинтересоване локалне произвођаче на сарадњу.

Први уговор о пласману домаћих производа потписан је са породичном млекаром из Мокрина.

"Овакав пројекат може да охрабри произвођаче тако што уз релаксиране услове сарадње пружа могућност пласмана робе у 140 малопродајних објеката тог ланца. Верујемо да ће нам то помоћи да даље унапредимо наш породични посао", рекла је Бојка Плавшић, власница млекаре Мокрин-млек.

Циљ пројекта је да додатно оснажи, мотивише и подстакне локални развој и подржи локалне произвођаче, а уједно да се потрошачима понуде свеже и здрави локални производи.

"Наш циљ је пре свега добробит локалних средина у којима послујемо, кроз развој сопствене савремене малопродаје и доступност здравих, домаћих, локалних производа, иза којих стоји јединствено порекло, традиција, квалитет и рецептура", рекао је Дарко Бјелоглав, директор и сувласник ПерСу маркета.

Сви заинтересовани произвођачи који желе да понуде сарадњу могу да се пријаве преко сајта и посебно оформљени тим у компанији ПерСу пратиће развој пројекта и контактирати потенцијалне сараднике и оне са којима је већ започета сарадња.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво