Шумадија: Швајцарска улаже у Србију 95 милиона евра

У наредне четири године, Швајцарска ће у Србију уложити десет одство више новца него раније.

 Највише средстава биће намењени подрци у раду локалним самоуправама, образовању и енергетици. 

Према проценама, захваљујући инвестицијама те државе, у Србији је до сада отворено неколико хиљада нових радних места, највише у области малог и средњег предузетништва.

Швајцарска је,за протеклих двадесет година, Србију попмогла са преко 350 милиона евра. Нови план те државе усмерен је на побољшање рада јавних управа, подршку приватном сектору и енергетској ефикасности.
Досадашнји резултати постигнути су кроз заједничку сарадњу са Сталном конференцијом градова и општина, локалним самоуправа и владиним институцијама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво