Врање угостило ученике из Косовске Каменице

За децу из Косовске Каменице и околних села који су посетили Врање, поклоне и забаву у Дому Војске припремила је организација "Животна помоћ".

Осмеси на лицу и радост у срцу. Први пут је 160 ђака узраста од 7 до 14 година са родитељима и наставницима из Косовске Каменице, организовано посетило Врање.

Анђелина Максимовић каже да им то много значи и да се сви радују. Њен друг Огњен Павић каже да би волео да се овако друже чешће:

"Много је лепо да се овако дружимо, јер тако бих волео да се дешава често, да се овако дружимо. Волео бих да посетим и Београд и Краљево."

Њихове жеље су скромне. Иако нису очекивали, добили су и поклоне. То су за њих припремиле организације "Традиција југа" и "Животна помоћ" у Врању.

"Није само у давању, у пакетима, у поклонима, већ оно што осећате према деци", истиче Љубинка Миловановић из "Животне помоћи". "Та деца треба да знају да никада неће бити остављена и заборављена од свију нас."

Јадранка Васић, директорка ОШ "Десанка Максимовић" у Косовској Каменици, каже да је деци од поклона важније то што знају да неко мисли на њих:

"Нису битни пакети колико им је битан тај осећај да неко мисли на њих, да се сетио и да једноставно буду у неком другом граду као што је Врање."

Следећа посета Врању заказана је за Ускрс, тада ће доћи и деца која сада нису могла да дођу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи