Одбојкаши краљевачке Рибнице домаћини клубу из Вероне

Одбојкаши Рибнице играју вечерас од 19 сати против Калцедоније из Вероне, коју са клупе предводи Никола Грбић, селектор репрезентације Србије, и у којој је до прошле сезоне играо краљевчанин и репрезентативац Србије Урош Ковачевић. Део новца од улазница биће уплаћен за лечење шестогодишњег Тодора Глишића из Краљева који болује од церебралне парализе. Карте су готово распродате.

Одбојкаши Рибнице имали су последњи тренинг пред прву утакмицу шеснаестине финала ЦЕВ купа. После готово деценије, поново на међународној сцени .Овог пута, противник је италијанска екипа, једна од најјачих у такмичењу.

За готово све одбојкаше Рибнице прво међународно искуство.

"Позивам све гледаоце који могу да дођу да гледају данас утакмицу, то би нам сигурно значило и могу да кажем само да ћемо дати све од себе пред нама је много рада сигурно на данашњем мечу и ако будемо успели да њима намтнемо нашу игру сигуран сам да можемо да направимо велики резултат", каже Станислав Пауновић, ОК Рибница.

"Играмо са противником који је много ја и од нас тренутно игра најбољу лигу на свети и сигурно да је фаворит. Оно што ми очекујемо јесте да направимо један прелеп амбијент, једно одбојкашко вече, и где ћемо ми као екипа која је суперлигаш моћи да се представи у најбољем светлу", каже Бошко Мацузић, тренер ОК Рибница.

Одбојкашки спектакл у новој краљевачкој хали спортова почиње у 19 сати. За љубитеље одбојке једна од утакмица које се памте. А спортски дух и хуманост на делу, јер ће део новвца од улазница бити уплаћен за шестогодишњег Тодора Глишића који болује од церебралне парализе.



Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи