Од сутра први скијаши на Копаонику

Ски центар Копаоник од сутра, 5. децембра, почиње са радом. Први дан ски сезоне биће бесплатан, а за скијаше и бордере ће радити жичаре Панчићев врх, Крст, Мало језеро и Машинац.

Манифестација "Ски опенинг Копаоник", коју већ осму годину за редом организује МК Моунтаин Ресорт, заказана је за период од 7. до 10. децембра, када се очекује више од 15 хиљада гостију жељних првог скијања, али и доброг провода.

Захваљујући систему за вештачко оснежавање и снегу који је падао претходних дана припремљене су четири стазе на којима има до 35 центиметара утабаног снега, а од четвртка ће и ноћна стаза Краман гребен почети са радом. Ове сезоне ће за ноћну стазу бити промотивни период, па ће са ски картама, почев од дневне, скијаши моћи да скијају ноћу.

Госте "МК Моунтаин Ресорт", поред дводневног гратис ски пасс-а очекује и разноврстан забавни програм за све узрасте, док ће ЈП "Скијалишта Србије" за све остале за време трајања ски опенинга одобравати попуст од 70 одсто на ски карте.

Радно време ски центра Копаоник од сутра је од 9 до 15.30 часова.

Сви смештајни капацитети су месецима унапред букирани за овај догађај, а домаћини обећавају подједнако добро скијање и дневну и вечерњу забаву.

 




Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво