У посети породици светског шампиона Виктора Немеша

У Сенти смо посетили родитеље Виктора Немеша, нашег рвача који је освојио златну медаљу на Светском првенству у Француској, грчко-римским стилом, у категорији до 75 килограма.

Претходне ноћи Пирош и Тибор Немеш нису спавали, јер су са родбином, пријатељима и комшијама прослављали најсјајнију светску медаљу коју је освојио њихов 24-годишњи син Виктор.

"Пуно осећања је у нама. Није то само радост него је и нервоза због јучерашњег дана. Гледали смо преко интернета све мечеве и тренутак кад је преузимао медаљу. То не може да се опише", каже Викторова мајка Пирош Немеш.

Према Тиборовим речима, Виктор је око шесте године почео са рвањем: "Ја сам их носио из обданишта скоро сваки дан."

У Сенти се припремају да на прави начин дочекају шампиона, истиче председник Општине Рудолф Цегледи.

"Посебно смо поносни на овај резултат што је Виктор Немеш постигао на светском првенству у рвању, а то је доказ резултата и рада рвачке школе у Сенти, која већ традиционално годинама даје резултате светских размера", каже Цегледи.

Викторове родитеље оставили смо крај лаптопа на коме су преко интернета ишчекивали борбе сина Мате, Викторовог брата близанца, који такође на Светском првенству у рвању у Француској брани боје Србије у категорији до 66 килограма.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво