Рафтинг на Нишави

На Нишавским брзацима у Пироту, данас је одржан 11. Рафтинг. У питању је весели спуст на старим унутрашњим гумама. Манифестација нема такмичарски, већ еколошко-рекреативни карактер.

Добро расположење и традиционални реквизит, тракторска или камионска гума, били су довољни за још једну летњу авантуру у току Нишаве кроз град. У чарима спуста низ десетак нишавских брзака у Пироту, уживало је скоро 200 учесника овог специфичног рафтинга.

Организатори истичу да је интересовање, посебно младих, превазишло сва очекивања.

"Дан пре тога смо чистили корито реке Нишаве од отпада , тако да су пре свега. Пиротска младост је овде победила и промовисали смо оно што су се наши стари пре тридесетак и више година спуштали низ реку Нишаву и пиротске брзаке", каже Ненад Ђорђевић, директор Спортског центра Пирот.

После веселог спуста низ Нишаву, забава је настављена на кеју.

rts.pirot@rts.rs
+381 10 311 910

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво