Приказано девет филмских остварења у Врњачкој Бањи

Од 14 филмова који се у Врњачкој Бањи такмиче за награде 41. фестивала филмског сценарија до сада је приказано девет остварења. На Летњој позорници вечерас ће бити приказани филмови "Козје уши" и "Слепи путник на броду лудака"

Не тако бројну, али сигурно најоданију публику на Фестивалу у Врњачкој Бањи до сада има филмска прича Срђе Пенезића "Име Добрица, презиме непознато". У биоскопској сали за већину гледоца ово је била бар друга реприза.

Пенезић је најстарији дебитант са пуне 64 године, али син је једног од најконтроверзнијих српских политичара наше новије историје, Слободана Пенезића Крцуна.

Од 14 филмова који се у Врњачкој Бањи такмиче за награде до сада је приказано девет остварења. Вечерас ће бити представљени филмови "Козје уши" и "Слепи путник на броду лудака", филм Горана Марковића који је од идеје, преко реализације, до диструбиције, у потпуности пројекат Радио-телевизије Србије.

У оквиру фестивала представљена је и књига "Мртви", редитељ Телевизије Београд Слободана Новаковића.

Фестивал филмског сценарија свечано ће бити затворен сутра доделом  награда и приказивањем ван конкуренције филма Емира Кустурице "На млечном путу".

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи