Краљево, подршка младима

Националан служба за запошљавање, Компанија Кока Кола ХБЦ Србија, и град Краљево организовали су у овом граду тродневну радионицу у оквиру националног програма подршке младима.

Кроз програм радионице на којој су млади између 18 и 30 година у циљу лакшег проналажења посла унапређивали своје личне и професионалне вештине, прошло је 25 Краљевчана.

"Оно што смо овде научили свакао да можемо да искористимо приликом запошљавања или започињања самосталног бизниса", каже Драгана Љубојевић.

"Ствари које смо овде научили о комуникацији и самим вештинам могу користити не само за тражење посла веч и људима који су на послу да могу боље да схвате своје колеге и начине комуникација", каже Душан Димитријевић.

Краљево је иначе само један од десет градова у којима ће до јесени преко 1.000 младих похађати овакве радионице.

"Желимо да помогнемо младим људима да стекну личне пословне вештине које ће им помоћи да брже нађу запослење", каже Јована Туфегџић, Компанија "Кока-Кола" ХБЦ Србија.

"Град Краљево, поред свих активности које се односе на младе, придружио се овој акцији, да кажемо успешно, а видећемо какви ће утисци полазника бити на крају радионоце", каже Марица Мијајловић, заменица градоначелника Краљева.

А за оне који су пропустили ову, у Краљеву ће у септембру бити организована још једна радионица за подршку младима како би што бољим представљањем код послодаваца, лакше дошли до радног места.

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара