Отворена сезона ауто-трка у Краљеву

Дводневни викенд програм на аутодрому Берановац код Краљева, донео је доста узбуђења како на стази, тако и међу више хиљада љубитеља спортског аутомобилизма, не само из Краљева већ из читаве земље. Сезона ауто-трка отворена је у суботу када су, на добро познатој стази дужине 5.250 метара, вожене у четири дивизије прве овогодишње кружне трке "Награда Краљева 2017".

Према очекивањима, с обзиром на то да је имао и прво време не тренингу, Урош Бркић је у својој класи био најбржи и тако започео овогодишњу сезону.

У најјачој класи, најмлађи такмичар Алекса Радојковић првог дана такмичења, сезону је започео освојивши први место.

Одличне резултате  на самом старту сезоне на кружним стазама постигли су наши познати аутомобилски асови, Чоловић, Божиловић, Филиповић, Ристић, Пауновић, Захировић, Вукашиновић, Тошић.

Другог дана вожена је по истом редоследу и друга трка "Награда Краљева 2017", која се бодује за Шампионат Србије. Било је и неколико излетања са стазе, али без већих последица, осим штете на аутомобилима, али је то саставни део овог спорта.

rts.kraljevo@rts.rs
+381 36 333 465

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи