Сарадња словеначких и врњачких привредника

Успостављање сарадње између словеначких и врњачких привредника био је циљ скупа који су, у препуној Великој сали, организовали Словеначки пословни клуб и Општина Врњачка Бања.

Представљајући могућности ширења привредне сарадње двеју земаља Данијела Фишаков, председница Словеначког пословног клуба у Београду, рекла је да је интерес овог Клуба да се врњачки привредници упознају са Словенијом и могућностима привредне сарадње словеначких компанија у Србији и у Словенији.

"Словеначке инвестиције у Србији су веће него што су српске инвестиције у Словенији, али данас и у будућности видимо потенцијале улагања српских компанија у Словенији", рекла је Фишаков и захвалила Општини Врњачка Бања на прилици да се Клуб и привредници из Словеније представе у Врњачкој Бањи.

"Наша општина је једна од две у Србији која је члан Словеначког пословног клуба и сада смо решили да то и "материјализујемо", односно да кренемо у једну акцију у којој ће се словеначке банке и привреда представити нашим привредницима и покушати да проширимо, односно да започнемо сарадњу која би била на обострано задовољство, а можда се изграде и нове фабрике у Врњачкој Бањи и околини", рекао је Душан Стевановић, помоћник председника општине.

Милан Ђукановић, директор продаје компаније "Даталаб" представио је своју компанију која се бави савременим свеобухватним пословним информационим системом за вођење, управљање и развој предузећа.

Поред њега, то исто учинили су и Владимир Ћурчић из НЛБ банке, Ђорђе Кешељевић из "ДДОР Гарант", Милан Милосављевић из "Бисноде". У име врњачких привредника присутнима се обратио Миомир Михајловић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи