"Меркур" из Врњачке Бање номинован за eвропску награду

Европска бизнис асоцијација кандидовала је Специјалну болницу "Меркур" за престижну европску награду за најбољу регионалну болницу и менаџера године.

Представници Меркура, директор др Дејан Станојевић и руководилац маркетинга Миодраг Миљковић, присуствоваће церемонији проглашења победника у Лондону, 28. марта. Награде ће бити додељене у оквиру самита лидера "Достигнућа 2017" који представља платформу о новим трендовима, улози директора у достигнућима компаније и развитку региона, улагању у напредне регионе, територије и послове.

"Ове награде представљају признање за изузетност, што је у ‘Меркуру’ изазвало осећај великог поноса и узбуђење, јер сама награда представља високо цењено глобално признање", рекао
је др Станојевић, додајући да је посебна част и то што је "Меркур" једини из Србије и региона номинован за то признање.

Ова номинација потврда је да "Меркур" као медицински центар својом активношћу успева да прати захтеве и критеријуме највишег нивоа. На то указује чињеница да институција која додељује поменуто признање, узима у обзир само врхунска достигнућа, ефективан рад и креирање позитивне слике на регионалом нивоу у 2016.години.

Као критеријуми за избор победника међу номинованима наводе се, како је објаснио Миодраг Миљковић, и лидерство и личност, професионализам, образовање и менаџерске вештине директора као и стратешка визија, укупан учинак болнице, мултидисциплинарност услуге, задовољство пацијената услугом.

Организатори овог престижног догађаја су Европска бизнис асоцијација (ЕБА), ЕБА конференције и Међународни клуб лидера. За све у "Меркуру" посебно је важно и то што је номинација за ова значајна европска признања стигла у години у којој Меркур обележава 70 година успешног постојања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво