Специјална болница "Меркур" на Сајму туризма

Специјална болница "Меркур" на Сајму туризма у Београду, представља најновији програми установе уз пригодан пратећи програм, под слоганом "Брига о грађанима, која траје 70 година" у циљу обележавања године јубилеја од 70 година постојања, успешног рада и лечења.

Меркур је кроз добро вођену стратегију развоја успео да се развије од "Здравственог предузећа", до модерног медицинског спа комплекса, али првобитни друштвени и хумани циљ и данас се остварује.

Представљајући срж Врњачке Бање и њене услуге током свих 70година постојања, установа се трансформисала од првобитног завода икаснијег РХ центра у модеран Медицнски и спа комплекс Меркур.

Развој и надоградња су се десили у свим секторима почев од модернизацје медицинске дијагностике, едукације кадра, увођења нових услуга и система продаје, али највећа промена десила се на пољу комуникација.

Иновативност у раду Меркура била је демонстриран и на штанду сајма, кроз сегменте пројеката које је Меркур реализовао у 2016. години уз подршку Министарства за туризам.

Посетиоци имају прилику да преко рачунара погледају снимке кадрова уживо са шест локација у Врњачкој Бањи, преко система мултимедијалних киосака повезаних на Меркуров сајт. Електричне бицикле пројекат Меркура такође подржан од стране Министарства туризма, којиће заживети током лета 2017. године, иновација је која ће подићитуристичку понуду и атрактивност бање као дестинације. Један примерак ове бицикле се налази и на штанду.

Првог дана Сајма Меркур је све присутне упознао са новом понудом својихуслуга, почевши од обједињених медицинских пакета, као видперсонализације услуга медицине. Предности обједињених пакета супоједностављење услуге, уз богате медицинске пакете, који укључују комплетну балнеологију.

На штанду су, уз менаџмент Меркура, били присутни и лекари, као ипредставници Удружења за борбу против дијабетеса, представници радних организација и туристичких агенција, у циљу склапања и одржавања већ постојеће успешне сарадње.

Под слоганом "Уживајте на време!", у шест изложбених хала на сајмуће се представити више од 1.100 излагача из 56 земаља . Овогодишњи учесници су најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, тур оператори...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво