Да ли Дом здравља у Нишу испуњава услове за акредитовање

Агенција за акредитацију данас процењује да ли Дом здравља у Нишу испуњава услове за акредитовање физикалне медицине и рехабилитације. Та установа од 2013. године има акредитацију на седам година у свим гранама, сем физикалне медицине и стоматологије.

Да ли Дом здравља у Нишу испуњава услове за акредитовање физикалне медицине и рехабилитације процениће данас Агенција за акредирацију. Иначе, та установа од 2013. године има акредитацију на седам, година у свим гранама сем физикалне медицине и стоматологије.

"Агенција је основана још 2008. године, ми дуго година радимо са стандардима постојећим, велики број установа је акредитован што се тиче здравства преко 130 домова здравља. Стандарди су национални, значи наши, али су рађени по међународним принципима, значи потпуно задовољавају пружање услуга у нашим здравственим установама", каже Влада Давсковски, директор Агенције за акредитацију.

Директор Дома здравља у Нишу доц. др Милорад Јеркан каже да ово раде да би примарно здравство у Нишу било што квалитетије и боље.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи