Срна у центру града

Срна коју су јурили пси луталице потражила је спас у једној пожешкој продавници. Ловци су јој помогли да залечи повреде и вратили је у природу.

Потера паса луталица за срном која је почела у природи, завршила се по градским улицама у Пожеги. Тако је на изненађење купаца и продаваца ова грациозна и лепа животиња потражила спас у маркету Прехрана, недалеко од центра града.

Такав сусрет био је шокантан и за људе и за срну, којој очигледно више одговара травната подлога, него керамичке плочице. Зато се у продавници задржала врло кратко, а на излазу су је сачекали спремни ловци.

Ловачко удружење "Књаз Милош" обезбедило је опоравак од повреда које је задобила од паса луталица. Док су најмлађи чланови пружили несебичну љубав, ветеринар јој је указао помоћ, а краткотрајни боравак у граду, млада једногодишња срна брзо је заменила повратком у природу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара