Деда Мраз обрадовао најмлађе у Опову

Деда Мраз је стигао у Опово и, како се и очекује, највише су му се обрадовали најмлађи.

Запослени у предшколској установи Бамби из Опова организвали су представу за своје најмлађе суграђане о одласку старе и доласку нове године. На крају је стигао и Деда Мраз који је поделио више од 500 пакетића. Био је добро расположен и стигао је у пратњи Баба Мразице.

"Припремили смо довољно поклона за сву добру децу и свима желимо срећну и успшену нову 2017. годину", кажу Деда Мраз и Баба Мразица.

Локална самоуправа у Опову током године бринула је и освојим старијим суграђанима, нарочито о социјално угроженим породицама, а у новој години обећавају и више нових радних места.

"Помагали смо доста, збринули смо 11 породица које су живеле у најтежим условима. Поделили смо 700.000 динара  социјално угроженим домаћинствима, обезбедили 200 кубних метара огревног дрвета за најсиромашније,а мислили смо и на родитеље који су тек добили бебу, а таквих је било око стотину у овој години. Њима смо обезбедили беби пакет у вредности од 10.000 динара", рекао је Зоран Тасић, председник Општине Опово.

Буџет општине Опово за 2017. годину износи 296 милиона динара, а 35 одсто биће намењено за инфраструктурне пројекте који треба да привуку више инвеститора у ово мало место.

rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342 555

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи