Атлетичарка из Опова

Тамара Радин је талентована тринаестогодишња атлетичарка из Опова, која већ има велику колекцију медаља са различитих такмичења. Како би постизала још боље резултате, помаже јој Општина, али и Министарство спорта и омладине.

Тринаестогодишњу Тамару Радин готово свакодневно можете видети како тренира у Опову или родној Баранди. Уз њу је увек и тренер Немања Стојановић, који је открио њен таленат пре неколико година. Већ је освојила велики број медаља и пехара, а такмичи се најчешће на средњим пругама.

"Трчим углавном на 600 и 1.000 метара. Моји највећи успеси су прво место на дворанском првенству Србије и у кросу", каже Тамара.

"Она је радна, вредна, дисциплинована, сваки тренинг максимално одради. Треба само пратити њен развој, и кад буде јуниорка да пређе на дисциплину 800 метара, а једног дана надамо се да ће ући у тим Србије", каже њен тренер.

Тамариним успехом поносе се и у општини Опово, зато су се потрудили да јој пруже што боље услове за тренирање, а поклон у виду спортске опреме добила је и од Министарства спорта и омладине.

"Ми смо обезбедили новац да Тамара и њен тренер оду 10 дана на висинске припреме крајем овог месеца", каже Зоран Тасић, председник општине Опово.

"Ми у Министарству се трудимо да пратимо и помогнемо сваког појединачног младог спортисту, тако смо и одржали обећање и донели поклон за Тамару", каже државни секретар за спорт Предраг Перуничић.

Тамара је одличан ђак, вредна и скромна девојчица, којој тек предстоје велики спортски успеси. Има и таленат и подршку породице и окружења, тако да од ње очекујемо још много победа и медаља.

rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342 555

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво