Читај ми!

Хуманитарна фризура за Гиниса

Гинисову титулу творца највише фризуре од природне косе требало би да понесе шабачки фризер Никола Кулезић. Кулезић је већ рекордер за најдужу надограђену плетеницу. Мотив му није само такмичарски већ и хуманитарни - прикупљање средстава за болесног младића из Лебана.

За ову фризуру било је потребно 10 лакова, један гел и два и по сада рада. Направљена је без тапирања, уметака и шнала, од косе тринаестогодишње Катарине Џиновић која се никада није шишала.

Никола каже да највиша фризура на свету, од природне косе, позната као чироки, достиже дужину од 120 центиметара, напомињући да је претходни рекорд био метар и тринаест.

Званичну потврду из Лондона о обореном Гинисовом рекорду, Шапчани очекују за неколико месеци.

Модел Катарина Џиновић каже да је осећај изванредан.

"Два и по сата сам лежала и седела, Никола је био од велике помоћи. Драго ми је што сам заједно са њим учествовала у овом пројекту и што ћемо помоћи Стефану да добије ново срце", истиче Џиновићева.

Стефан Ђорђевић је 24-годишњи младић из околине Лебана који болује од кардиомиопатије. Да би се што пре прикупила средства за неопходну трансплантацију, Шапчани су на највишу фризуру закачили и број његовог жиро-рачуна.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво