Читај ми!

Филмски сусрети у Нишу

На овогодишњим филмским сусретима који се од 23. до 29. августа одржавају у Нишу биће приказано 11 филмова. Премијеру ће имати шест филмова, а фестивал ће отворити филм "Монтевидео - видимо се".

У Нишу ће од 23. до 29. августа, у оквиру филмских сусрета, бити приказано 11 филмова, од којих шест премијерно.

Фестивал ће отворити филм "Монтевидео - видимо се", а на програму су и филмови "Споменик Мајклу Џексону", "Војна академија 2", "Атомски здесна", "Кад љубав закасни" и други.

Фестивал глумачких остварења домаћег играног филма одржава се 49. пут, па ће овогодишњи сусрети, како најављује организатор, бити увод у прославу 50. годишњице.

Град Ниш финансира организацију фестивала са 18 милиона, док је ове године Министарство културе издвојило пет милиона динара.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво