Читај ми!

До победе уз подршку публике

Пред реванш меч баража за Европско првенство младих фудбалских репрезентација, оптимисти су и селектор Александар Јанковић и наши фудбалери. Главни адут репрезентације Србије је, кажу, подршка домаће публике која у Крушевцу никад није изостала.

На стадиону "Младост" у Крушевцу, сутра у 18 часова, игра се реванш меч баража за Европско првенство младих фудбалских репрезентација Србије и Енглеске.

После пораза 1 : 0 у Норичу, селектор Александар Јанковић и наши фудбалери овај меч очекују с оптимизмом. Главни адут је, кажу, подршка домаће публике која у граду под Багдалом никад није изостала.

За сутрашњи меч продата је половина од десет хиљада улазница, колико је пуштено у продају. Организатори - Фудбалски савез Србије и домаћин, крушевачки Напредак - очекују пуне трибине, јер је недавно на сам дан утакмице са Македонијом продато неколико хиљада карата.

"Крушевац је фудбалски град и људи су овде једноставно заинтересовани за овакве догађаје", каже Марко Ђорђевић, представник за односе с јавношћу Фудбалског клуба Напредак. "Нама је привилегија и част што смо домаћини заиста посебне утакмице."

На западној трибини увелико се завршавају радови на такозваним ВИП ложама на врху стадиона.

"У доњем нивоу где су биле старе ложе биће новинарске. Са седамдесет шест места", објашњава Драган Пајић, секретар ФК Напредак. "Заиста ће бити комфорно за осму силу без које данас није могуће радити."

Крушевљани се труде да буду добри домаћини Енглезима, али су траву на стадиону ошишали према захтевима селектора Јанковића, како би и на тај начин помогли младој репрезентацији да дође до Европског првенства у Израелу.

За разлику од наших, који су у на стадиону вече пре, у термину утакмице тренирали, фудбалери селектора Пирса су у Нишу. У Крушевац стижу уочи утакмице.

Иако подсећају на оне у колевци фудбала, домаћи навијачи ће, у фер атмосфери, учинити све да Енглези схвате да су на туђем терену.

Директан пренос утакмице Србија - Енглеска, од 18 часова, на Другом програм РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи