Читај ми!

Карте за рукомет у продаји

У подне је на интернету почела продаја карата за Европско првенство у женском рукомету које се у децембру игра у Србији. Градови домаћини су Београд, Нови Сад, Вршац и Ниш.

Цене дневних карата за Европско првенство у рукомету за жене је од шест евра у квалификацијама до 150 евра за најбоља места у финалном дану. На сваки комплет купљен до 15. октобра купци имају попуст од 20 одсто.

За групу Б у Нишу највише се интересују македонски навијачи. Поред њихове репрезентације, ту ће играти и Шведска, Француска и Данска.

"Надамо се да ће више од 80 одсто хале бити наши навијачи. Као и на првенству за мушкарце у јануару организоваћемо "Македонску кућу" у Нишу. Имали смо лепо искуству у јануару и покушаћемо да то поновимо у децембру", каже Марјан Начевски из Рукометне федерације Македоније.

У Нишу ће се играти шест утакмица квалификационе фазе. Иако наша репрезентација игра у Београду, доста домаћих љубитеља рукомета биће и на Чаиру.

Светислав Јовановић, тренер РК Наиса Ниш каже да је велика част гледати овде у Нишу те врхунске рукометне утакмице.

"Ми тренери идемо на та велика такмичења где год да су - да ли је то Норвешка, Данска, Русија или Македонија. Морамо то да пратимо, јер је квалитет рукомета све бољи и игра се све брже и брже", додаје Јовановић.

Првенство се игра од 4. до 16. децембра. Србија је за домаћина изабрана између 12 кандидата, након што је Холандија одустала од организације првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво