Друга етапа трке "Кроз Србију"

Енрико Роси, члан екипе Меридиана из Хрватске победник је друге етапе 52. међународне бициклистичке трке "Кроз Србију", дуге 146 километара, од Ниша до Крагујевца.

У 10 часова у Нишу стартовала је друга етапа 52. међународне бициклистичке трке "Кроз Србију", од Ниша, преко Прокупља и Крушевца до Крагујевца. На стази дугој 146 километара, бициклистички караван имао је 3 брдска циља 3. категорије и 2 пролазна циља.

Победник 2. етапе је Енрико Роси, члан екипе Меридиана из Хрватске,  до је наш Иван Стевић преузео жуту мајцу водећег у генералном пласману.

Стевић је већ изборио пласман на Олимпијске игре у Лондону, а ове године наступа у турској екипи "Салкано".

Овогодишња трка „Кроз Србију", дуга више од 700 километара, вози се под слоганом „Туризам, култура и бициклизам заједно", уз подршку Министарства економије и регионалног развоја, Министарства културе, информисања и информатичког друштва, Министарства омладине у спорта Србије, МУП-а Србије и Републике Српске, граничних полиција Србије и БиХ и градова етапних места Ниш,  Крагујевац, Бајина Башта, Рума, Сремска Митровица и Београд.

Трећа етапа, 52.  трке "Кроз Србију" возиће се сутра од Крагујевца до Бајине Баште.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво