Читај ми!

Напредак под рефлекторима

Прву утакмицу под рефлекторима на крушевачком стадиону домаћи Напредак прославио победом над Слогом из Краљева. Реконструкција стадиона "Младост" трајала је око четири месеца.

Колико Крушевљани воле спорт, посебно фудбал, показује и обнова стадиона "Младост" под Багдалом, где ће највероватније играти, први пут ван Београда, Куп Србије.

Фудбалски стадион реконструисан је за четири месеца, а кредит од 150 милиона динара обезбедили су Град Крушевац и Влада Србије.

На стадиону су постављени рефлектори и дигитални семафор, уграђена нова седишта, а адаптиране су и свлачионице за играче. Фудбалска утакмица Прве лиге између Напретка и Слоге у Крушевцу привукла је велику пажњу.

Почетак утакмице под рефлекторима, пред око 9.000 гледалаца, означио је шут са центра легенде крушевачког фудбала Миодрага Јовановића.

Постоје сви услови да се на стадиону "Напредак", средином маја, одигра финале фудбалског Купа Србије између Црвене Звезде и чачанског Борца. Прву утакмицу под рефлекторима Напредак је прославио победом над Слогом из Краљева резултатом два према нула, чиме је увећао шансе да се овај крушевачки клуб пласира у Супер лигу фудбалског првенства Србије.

Крушевачки Напредак је осамдесетих година прошлог века играо у Купу УЕФА против Динама из Дрездена и био један од најбољих фудбалских клубова бивше Југославије.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво