Читај ми!

Повећана контрола противпожарних апарата

У Јагодини је вишеструко повећан број сервисирања противпожарних апарата. Акција ванредне контроле противпожарне заштите угоститељских објеката и дискотека у градовима у Србији трајаће до 4. маја.

Због велике акције инспекцијских органа који контролишу јавне објекте ових дана повећано је и интересовање за куповину и сервисирање противпожарних апарата.

У радионици Добровољног ватрогасног друштва у Јагодини прошле недеље обично су имали један до два апарата за редовну контролу, сада више од десет дневно.

Дарко Срећковић, из Добровољног ватрогасног друштва који сервисира апарате каже да је велики и број позива да се у установама провере постојећи апарати али и набаве нови.

"Апарате из аутомобила доносе и власници чији су апарати у року, али желе да буду сигурни да ће у случају пожара моћи адекватно да реагују", каже Срећковић.

У Ватрогасном батаљону у Јагодини редовно се одржавају показне вежбе као и тестирања запослених и обуке за раднике у јавним установама. Протеклих дана више фирми тражило је да се у њиховим објектима одржи обука.

Сервисирање противпожарних апарата ради се на шест месеци, а зависно од типа боце кошта  од сто до 150 динара.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи