Читај ми!

Шабачка разгледница

Сава у шабачком крају залеђена. У граду се снег редовно чисти, и нема проблема у снабдевању струјом и намирницама. Аутобуски саобраћај је редован, уз мања закашњења.

Током ноћи у шабачком крају пало је додатних 15 центиметара снега. И  поред тога, путеви су проходни, али је саобраћај успорен.

Аутобуси саобраћају са незнатним кашњењем, док је неколико пролазних аутобуских линија отказано.

Путари и грађани  редовно чисте снег, а снабдевање намирницама и струјом је уобичајено. У градској болници задржани су пацијенти из удаљених села, иако су били за отпуст.

По одлуци градске управе, укинута је декоративна и рекламна расвета, уз апел да се штеди струја.

Лед на Сави

Сава је, према последњим информацијама, узводно од Сремске Митровице потпуно покривена ледом, а низводно око 90 процената. Дебљина леда при обали је 15 цм, а на матици око 10 цм.

На реци су створена три "ледена чепа": код Прова, Шапца и Гомолаве. Ситуација се даноноћно прати, а у договору са надлежнима у Србијаводама, разматра се могућност ангажовања ледоломаца.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво