Читај ми!

Евакуисани путници из завејаног аутобуса

Полиција евакуисала седам путника аутобуса на линији Бор-Београд, међу којима су и двоје деце. Аутобус био завејан на 25 километара од Бора у месту Лековите Воде.

Борски полицајци у сарадњи са Сектором за ванредне ситуације у општини Бор успели су да из сметова код Црног врха евакуишу седморо путника, који су остали завејани у аутобусу који се из Жагубице кретао ка Бору. Међу путницама је било и двоје деце.

Аутобус који је кренуо за Београд био је завејан на двадесетпетом километру од Бора у месту Лековите воде.

"Сви су добро, и налазе се у возилима који су на путу за Бор. Уз велики напор, и аутобус је извучен из сметова", рекла је за Аница Ђурић из борске полиције.

Ђурићева је додала и да су полицајци интервентне бригаде , током јутра пробили до километар и по удаљеног објекта у селу Слатина, одакле су на носилима евакуисали непокретног Душана П. (70).

"Хитна помоћ није могла да стигне до завејаног објекта, па је полиција позвана да притекне у помоћ", навела је Ђурићева.

Јака кошава која од ноћас дува у Браничевском округу ствара велике проблеме у саобраћају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво