Читај ми!

Мост посут живом?

Због сумње да је на пешачком мосту у Зрењанину просута жива, мост затворен за пешакe. Узорак материјала са моста на испитивању.

Лучни пешачки мост у Зрењанину који спаја улице Тоше Јовановић и Истарску, потпуно је затворен због сумње да је на њему просута жива, саопштио Одсек инспекције за заштиту животне средине у Зрењанину.

Како је саопштено, службе Института за заштиту на раду из Новог Сада узеле су узорак материјала са тог моста, а мост ће до добијања резултата анализе бити затворен за пешаке.

"До добијања валидних резултата из ове стручне куће, а на основу усменог решења Покрајинске инспекције за заштиту животне средине, овај пешачки мост ће из предострожности до даљег бити потпуно затворен", наводи се у том саопштењу.

Житељи насеља "Берберско" у Зрењанину јуче су на мосту уочили велике количине материје за коју се сумња да је жива и о томе одмах обавестили Комуналну полицију, након чега је мост био делимично затворен.

Још се не зна откуд та материја на мосту и колико је она опасна.

Надлежни у граду, како кажу, предузимају све мере како би се утврдиле околности везане за тај случај, а у полицијској управи истичу да су о томе дописом обавестили Сектор за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова Србије.

У том Сектору кажу да је прво потребно утврдити да ли је на Лучном пешачком мосту заиста просута жива, а потом ће уследити потрага за одговорнима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара