Стевановић најбољи градоначелник региона

Градоначелнику Крагујевца Верољубу Стевановићу Регионална агенција БиХ, магазин "Менаџер" и Удружење менаџера уручили признање за најбољег градоначелника региона.

Верољубу Стевановићу, градоначелнику Крагујевца, у Сарајеву уручено признање за најбољег  градоначелника региона.

Регионална агенција БиХ, магазин ''Менаџер'' и Удружење менаџера већ тринаест година бирају најуспешније пословне људе, градоначелнике и градове са најбољом перспективом.

Поред Стевановића, признања су додељена и градоначелницима Зенице Хусеину Смајловићу, Карловца Дамиру Јелићу и Приштине Мустафи Иси.

"Крагујевчани су препознали оно што ја радим, дали су ми поверење четири пута", рекао је Верољуб Стевановић на додели признања. "Овај посао није једноставан, али је важан и наравно да свако признање годи. Ова манифестација је пример како треба прићи било ком времену, нарочито кризном."

Када се, и у тешким временима, људима који су то заслужили ода одређено признање, то заслужује сваку похвалу, рекао је градоначелник Крагујевца у Сарајеву:

"Ово је највише могући ниво признања који сам до сада видео и манифестација која свима на нама даје подстрек да радимо даље. Хвала Сарајеву, хвала људима који су ово направили и који све ово раде на прави начин."

rts.kragujevac@rts.rs
+381 034/335-542

 

број коментара 0 Пошаљи коментар