Отворен шопинг центар "Ушће"

Отворен шопинг центар "Ушће" на Новом Београду. Највећи тржни центар у региону простире се на 130.000 квадратних метара, заузима четири нивоа и има 1.300 паркинг места распоређених у две подземне етаже.

На Новом Београду отворен је највећи тржни центар у региону. "Отварање "Ушћа" је веома важно за нашу комапнију. Пројекат представља добар пример сарадње страних и српских компанија. Ово је почетак наших инвестиција у Србији и региону", истакао је Роберт Швајцер из фирме МПЦ.

Изградња центра вредног 150 милиона евра почела је пре две и по године. Ангажовано је пет хиљада радника из више од 100 грађевинских фирми од којих је 90 одсто домаћих.

У новом тржном центру отворена су 143 локала у којима ће бити запослено око 1.200 радника. Поред екслузивних локала, посетиоци ће имати на располагању супермаркет ИДЕА површине 4.000 квадратних метара, ресторане и барове укупне површине око 1.000 квадрата, као и нови мултиплекс биоскоп са 11 сала.

"Шопинг молови су у архитектонском смислу обично досадне коцке без прозора. Јарким бојама, црвеном и златном и добро осмишљеним ентеријером, желели смо да направимо објекат пријатан купцима", рекао је Ђералдо Санели, архитекта из Милана.

Продајни простор заузима четири нивоа, 1.300 паркинг места која су распоређена у две подземне етаже, а улаз је максимално поједностављен пошто постоје три пешачка улаза и два из гараже.

Инвестиционе компаније "МПЦ пропертис" и "Мерил линч", уз подршку четири банке - "Уникредит", НБГ, "Пиреус" и ЕФГ, реализовале су овај пројекат вредан 150 милиона евра.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво